Noutăți și comunicate

Trupa COMA a lansat videoclipurile pieselor 'Orizont' si 'La Hotar'

25 noiembrie 2016
Trupa COMA a lansat videoclipurile pieselor 'Orizont' si 'La Hotar'
COMA a lansat astazi doua videoclipuri: “Orizont” și “La hotar”. Cele două melodii sunt incluse pe noul lor album – Orizont, ce se va lansa mâine, 26 noiembrie 2016, în cadrul unui concert la Arenele Romane.



“Am ales să lansăm aceste două videoclipuri în același timp pentru că, împreună, ele reprezintă exact identitatea COMA – dualitatea – pe care o regăsim și în afara scenei, în logo-ul trupei, prin pana și bâta care se întretaie. Agresivitatea piesei “Orizont” și linistea și căldura piesei “La hotar” ilustrează împletirea între sensibilitate și putere, între poetic și masculin” (COMA)

Premiera celor două videoclipuri a avut loc aseară, la Cărturești Verona, în cadrul unui eveniment în care fani și jurnalisti deopotrivă au putut asculta alături de COMA, în avanpremieră, noul album – Orizont.

Videoclipurile “Orizont” și “La hotar” au fost regizate de Black Moon, responsabil pentru toate videoclipurile COMA, începând cu anul 2011. Totul a fost filmat într-o singură zi, cu ajutorul fanilor. “Am fost ajutați de cei care ne-au făcut să fim astăzi aici, fanii Coma, cei mai devotați și dedicați fani din lume, cărora le mulțumim!” (COMA)

Link YouTube “Orizont”:
https://youtu.be/4WE2mB_NCGo
Link YouTube “La hotar”:
https://youtu.be/UDDQicqdO78

Orizont, mult-așteptatul album COMA, reunește deopotrivă piese deja cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamânt", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") și cinci piese noi, între care și "Orizont" și "La hotar". Orizont spune povestea COMA și leagă toate emoțiile din acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.

Chiar înainte de Crăciun, pe 20 decembrie, COMA va lansa ediția vinil a albumului Orizont care este disponibilă acum pentru pre-comandă pe http://www.GetMusic.ro/Orizont.

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu - Chitară Bass
Răzvan Albu - Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top