Noutăți și comunicate

Trupa C.O.D. va lansa albumul I Need To Get Out

4 martie 2013
1-Trupa_C.O.D._va_lansa_albumul__c0T4Fg8yS.jpgTrupa bucureșteană C.O.D. va lansa albumul de debut "I Need To Get Out ", material discografic ce conține 10 piese și un bonus track. Materialul va fi disponibil începând cu data de 5 aprilie atât în format fizic, cât și digital pe profilul de Bandcamp al trupei (http://cod-music.bandcamp.com).

Patru piese de pe album, It Still Rains, I Need To Get Out, Crossroads și Rock'n'roll, sunt disponibile deja atât pe profilul de Bandcamp, cât și pe Soundcloud și Youtube.

Ideea acestui album a apărut în urmă cu doi ani atunci când trupa a schimbat genul muzical abordat, aducând pe scena muzicală românească un sound original cu influențe post grunge.

"Nu este un album conceptual, nu are un stil predefinit, fiecare piesă are stilul ei. Deși nu este conceptual, albumul are ca temă eliberarea de sub frustrari, reguli și doctrine impuse și regăsirea propriei persoane, toate acestea putând fi rezumate chiar cu titlul albumului, ", consideră Dragoș Stanciu, vocalul și compozitorul trupei.

Înregistrările au fost realizate în studioul formației, piesele fiind mixate și masterizate de Dragoș Stanciu. Artwork-ul albumului a fost realizat de Das Alexandru (Valerinne).

O parte din piesele de pe albumul "I Need To Get Out" au fost deja prezentate publicului cu ocazia câtorva concerte în București, printre care Slash Warm up Party (Hard Rock Cafe) sau alături de The Rock la Arenele Romane.

"Mi-este greu să îi încadrez într-un gen muzical anume, dar sună bine și modern. Urmează să lanseze în curând un prim album, numit "I Need To Get Out", așa că vă invit să le ascultați pentru început demourile postate pe Youtube și ulterior, să le luați albumul și de ce nu, sa mergeți și la un concert cu ei ", este descrisă trupa C.O.D. într-o recenzie de pe site-ul (12 februarie 2013).


Componența trupei C.O.D. :
- Dragoș Stanciu - voce
- Vlad Irimia - chitară (ex Incipient, chitarist și membru fondator)
- Liviu Stoicescu - bass (Valerinne)
- Alexandru Matei - tobe.

Postul de tobar este ocupat temporar de Mihai Dumitrașcu (ex 9.7 Richter-fondator, ex Black Magic, ex Semne, colaborator Èšapinarii)

Linkuri

Bandcamp: http://cod-music.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/cod-band/
Youtube: http://www.youtube.com/user/trupaCODro
Facebook: http://www.facebook.com/pages/COD/383348904026?ref=hl

Sursa: Trupa C.O.D.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top