Noutăți și comunicate

Trupa Bulletproof canta in deschidere la Aggression & Hateful Agony live in Fabrica

13 noiembrie 2016
Trupa Bulletproof canta in deschidere la Aggression & Hateful Agony live in Fabrica
Duminica, 13 noiembrie 2016, Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica va invita la o seara alaturi de veteranii thrashului canadian, Aggression, carora li se alatura Hateful Agony din Germania, iar din Romania Bulletproof.



Concertul face parte din turneul de aniversare a 30 de ani de cariera. Primul album, The Full Treatment (1987) este o mostra de thrash metal abraziv, in viteza, fara compromisuri, in vecinatatea stilistica a unor trupe ca Deathrow, Morbid Saint sau Mutilator.

Din pacate in 1989 formatia se destrama, reunindu-se abia in 2004, odata cu aparitia unui album inregistrat de fapt in 1986, Forgotten Skeleton. Dupa indelungi perioade de pauza, in 2014 Aggression reia seria de concerte, precum si activitatea componistica, urmand ca in 2016 sa apara Fragmented Spirit Devils, la Galy Records.

Bulletproof este o trupa de thrash metal din Bucuresti, infiintata in iunie 2015 de catre actualul frontman Razvan Stancut (voce/chitara lead) si primul tobosar al trupei, Nicolae Busca. Trupa a inceput activitatea live la inceputul anului 2016 prin mai multe pub-uri din Bucuresti si din alte orase.

Pretul biletelor va fi de 25 de lei si acestea se vor gasi doar la intrare.

AGGRESSION
https://www.facebook.com/AGGRESSION85/
https://www.youtube.com/watch?v=VXolTJXKuHM

HATEFUL AGONY
https://www.facebook.com/hatefulagonythrash/
https://www.youtube.com/watch?v=7JZ1qLYmtYs

BULLETPROOF
https://www.facebook.com/bulletproof.thrash/?pnref=lhc
https://www.youtube.com/watch?v=xXUOwTRK2Fs


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top