Noutăți și comunicate

Trupa Atrocity este confirmata pentru Maximum Rock Festival 2013

1 iunie 2013
Trupa Atrocity este confirmata pentru Maximum Rock Festival 2013
In perioada 25-26 octombrie 2013, MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine cu o editie INDOOR ce se va desfasura in Turbohalle din Bucuresti.

In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone. Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Dupa THE 69 EYES si MY DYING BRIDE, formatii ce vor participa in ziua a doua la  MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013 (26 octombrie), a venit momentul sa anuntam prima formatie confirmata pentru data de 25 octombrie: ATROCITY, formatie ce va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti!



Atrocity
- Alexander Krull - clape, voce
- Thorsten Bauer - chitara
- Sander van der Meer - chitara
- J.B. Van der Wal - bas
- Joris Nijenhuis - tobe 

http://www.atrocity.de
http://www.facebook.com/AtrocityOfficial

Formatia germana ATROCITY este una dintre cele mai iubite trupe de metal din Europa. Cu o cariera de peste 28 de ani in spate (intemeiata in 1985), Atrocity reprezinta unul dintre acele grupuri "cult" care reuseste sa surprinda cu fiecare lansare.

Nu exista gen "greu" cu care germanii sa nu fi experimentat. De la death tehnic, la black, industrial, simfonic si gotic, tot ce a fost mai abisal in metal a fost sondat fara remuscari de Atrocity.

Fiecare dintre cele 8 albume ale trupei are o identitate aparte si marcheaza un moment in evolutia grupului, care are o poveste inedita. Membrii sai mai fac parte dintr-o formatie - si anume Leaves' Eyes, unde canta cu precadere metal simfonic alaturi de Liv Kristine, sotia vocalistului Alexander Krull.

Acest experiment dovedeste virtuozitatea si flexibilitatea muzicienilor, capabili sa abordeze genuri diferite, fara a face simtita vreo discrepanta. Critica de specialitate a folosit mereu formatia Atrocity ca un exemplu pentru a le arata altor trupe cum trebuie sa procedeze ca sa nu se blazeze, lansand acelasi album, dar putin reinnoit.

"Exista mereu critici care comenteaza in legatura cu uniformitatea stilistica a lansarilor formatiilor. Acestia ar trebui sa se foloseasca de exemplul didactic oferit de Atrocity - o trupa care scoate mereu ceva nou si original, nepermitand ca un album sa semene cu celalalt" spun, pe buna dreptate, cei de la MetalUnderground.com.

Anul 2013 marcheaza lansarea discului "Okkult" al formatiei Atrocity, primit cu bratele deschise de intreaga comunitate metal. Materialul este unul dintre cele mai apreciate ale anului si a primit numai recenzii pozitive.

Atrocity ajunge pentru prima data la Bucuresti in data de 25 octombrie 2013, unde isi la lansa oficial noul material, in cadrul festivalului Maximum Rock de la Bucuresti.


Discografie:

Albume de studio:
1990: Hallucinations
1992: Todessehnsucht
1994: Blut
1996: Willenskraft
2000: Gemini
2004: Atlantis
2010: After the Storm
2013: Okkult

Compilatii:
1995: Calling the Rain
1995: Die Liebe
1996: Kraft & Wille (colectie video + EP-ul The Hunt)
1997: Werk 80
1999: Non Plus Ultra: 1989-1999 (best of...)
2008: Werk 80 II
 
DVD-uri:
2012: Die Gottlosen Jahre



Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 - 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 pentru ziua de 26 octombrie



Abonamente:
145 lei: pana la data de 31 august
160 lei: in perioada 1 - 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei in perioada 25-26 octombrie



Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro),
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity etc. Pentru aceasta cei interesai trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Pagina FB a evenimentului: http://www.facebook.com/MaximumRockFestival

Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top