Noutăți și comunicate

Trupa ApocalipS a lansat videoclipul piesei Gate To Infinity

25 martie 2014
Trupa ApocalipS a lansat videoclipul piesei Gate To Infinity
Trupa ApocalipS lanseaza primul ei videoclip intitulat "Gate to Infinity", ce face parte de pe albumul cu acelasi nume.

ApocalipS - Gate To Infinity (Official Video)
http://www.youtube.com/watch?v=e6bdiOxA5o0

Formatia ApocalipS a luat nastere in decembrie 1995 la initiativa lui Flavius Buda. Prima aparitie, in fata unui public de 600 de persoane, s-a produs in data de 18 Octombrie 1996 in Sannicolaul-Mare. In acea perioada formatia aborda un gothic-death metal. Formatia Apocalips este fondatoarea festivalului "Apocaliptic Fest" care s-a desfasurat in doua editii (1999 si 2001) vand ca invitati importanti trupele:Makrothumia, Grimegod, Anarhia, Argus, Coursed Cemetary, s.a.

A cantat alaturi de formatii renumite pe plan national si mondial:Kult (Italia), Handfull Of Hate (Italia), Das Ich (Germania), Elis (Elvetia), Metallspurhunde (Elvetia), Amatris (Elvetia), Stubborn (Anglia), Kult (Italia), Crad (Germania), Iris, Cargo, Compact, Directia V, Zdob si Zdub, Implant Pentru Refuz, Syn Ze Sase Tri, Krepuskul, Amala, Toxic, Aim. Formatia a cantat in diferite locatii din Romania printre care si festivalul "Rock la Mures" trei editii consecutive, Rock River Festival 2009 (Cernavoda), Garana Rock 2009, Tabara De Rock 2009 (Arad), MotoRock Festival 2010, 2011 si 2013 (Arad), Rubicon Assault Metal (Casa Studentilor, Timisoara) In perioada noiembrie-decembrie 2001 trupa a inregistrat primul album, care cuprinde 8 piese, numit "Depresie totala", avandu-i ca producatori pe Edmond Karban (Hupogrammos ex Negura Bunget) si Adrian Neagoe (Anarhia).

Lansarea oficiala a avut loc in data de 6 aprilie 2002. In Decembrie 2002 formatia a inregistrat o noua piesa "Strigat de Durere", piesa care apare pe compilatia Negura Nr. 4, cu ajutorul aceluiasi Edmond Karban (Dordeduh) si Cristian Popescu (Dordeduh). Ultimul album, "Gate To Infinity", a fost inregistrat si masterizat in perioada septembrie 2009 - aprilie 2010 in studioul Consonance de catre Edmond Karban (Dordeduh) si Cristian Popescu (Dordeduh).

Componenta actuala a formatiei este:
- Flavius Buda - Chitara & Voce,
- Marco Bugarin - Bass,
- Leo Visan- Tobe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top