Noutăți și comunicate

Trupa Altar canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a

24 februarie 2016
Trupa Altar canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a
Sambata, 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premiera la Arenele Romane : pentru prima data pe aceeasi scena vor urca unele dintre cele mai importante formatii ale momentului din Romania. Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din Romania o seara de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultator de muzica rock nu are voie sa-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.



Membrii trupei Altar (Cluj-Napoca), Andy Ghost, Teo Peter jr. & Co. au facut istorie in muzica rock din Romania, albumele formatiei fiind binecunoscute multor generatii de rockeri romani.

Conceptia muzicala deosebita si aparitia scenica efervescenta fac ca grupul sa se bucure de o mare popularitate in randul publicului si de aprecierea criticilor de gen. Altar pastreaza linia care a facut ca trupa sa se bucure de popularitate de-a lungul timpului: agresivitate, energie pura, atitudine.

Dupa 25 de ani de activitate si cinci albume de studio care au facut istoria in muzica rock din Romania si dupa sute de concerte pe cele mai importante scene din Romania dar si din strainatate, Altar vine la Stelele Rockului Romanesc pentru a sustine un recital plin de energie asa cum si-a obisnuit fanii.

Dupa o prima editie care i-a adus pe aceeasi scena pe Cristi Minculescu, Nutu Olteanu, Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Ovidiu Lipan Tandarica, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihaescu si multi alti artisti importanti din rock-ul autohton, de data aceasta pe scena vor urca trupele cu cea mai bogata activitate din ultimii ani.


Pentru acest eveniment s-au pus in vanzare bilete la pretul de 60 de lei. Biletele se pot achizitiona de pe http://www.iabilet.ro, magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay.

Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro // http://www.facebook.com/kompasevents
Parteneri: Ciuc Premium, Rock FM, Romania TV
Parteneri media: http://www.metalhead.ro // http://www.maximumrock.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.metalfan.ro

https://www.youtube.com/watch?v=i6b5nxXk1RE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top