Noutăți și comunicate

Trupa ABIGAIL revine cu un single nou si un concert privat

30 iulie 2010
Trupa ABIGAIL revine cu un single nou si un concert privat
Vineri, 30 iulie 2010, incepand cu ora 21:00 trupa Abigail este invitata in emisiunea Luna Plina la Radio3net.ro.


"Salut, va transmit cele mai noi vesti de la noi, dupa cum urmeaza:

Vom fi prezenti in seara de vineri 30 iulie in studioul Radio3net.ro de la ora 21:00 in cadrul emisiunii de doom metal Luna Plina (www.lunaplina.com), emisiune produsa si prezentata de Noni Hutterer.

Aceasta prezenta in studioul radio are un dublu scop: vom prezenta noul single "...It is the night I fear", cantec care va figura pe noul album al trupei si tot atunci vom anunta si un concurs in urma caruia se vor alege 5 ascultatori care vor avea privilegiul de a fi prezenti pe data de 5 August la sala noastra de repetitii, unde vor asista la un preview live al setlist-ului pe care Abigail il va avea la festivalul OST Mountain Fest pe data de 7 August, la Busteni.

Alte vesti bune legate de Abigail si care s-au lasat asteptate sunt ca, in prezent lucram la un dublu full-lenght totalizand 15 piese, o continuare fireasca si stilistica a binecunoscutelor "Sonnets" si "Together and more". Pe de alta parte, ne-am reintors la radacinile noastre melodice doom/death, iar vechiul "Abigail Old Logo" e din nou emblema sub care vom canta de acum inainte.

Multumim mult si va invitam sa ne redescoperiti.
R"

Sursa : R - Abigail, www.abigail.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top