Noutăți și comunicate

Trup si suflet – concert acustic Celelalte Cuvinte la Oradea

28 septembrie 2013
Trup si suflet – concert acustic Celelalte Cuvinte la Oradea
Sâmbătă, 28 septembrie 2013, începând cu ora 20:00, Celelalte Cuvinteprezintă concertul acustic Trup și suflet la Oradea, la Filarmonica de Stat. Trupa orădeană se află în fața unei noi provocări - primul concert acustic. Un adevărat examen al maturității depline, susținut în fața fanilor săi de trupa dedicată Trup și Suflet crezului său artistic.

Astfel, publicul din Oradea va avea ocazia să asculte, pentru prima oară în cei 31 de ani de carieră, piesele Celelalte Cuvinte în varianta acustică.

Melodiile legendarei trupe sunt regândite, reorchestrate, lucrate cu migala creatorului, într-un demers pe care membrii trupei îl derulează, deja, de câteva luni. Doar pentru acest concert, cunoscutele și îndrăgitele lor instrumente rock se vor odihni. La acest eveniment vor cuvânta suratele lor acustice, sonoritățile muzicale nou create dovedindu-se a fi diferite și surprinzătoare.

"Suntem foarte fericiți că putem prezenta noul spectacol al trupei pentru prima oară acasă, la Oradea. Trup și suflet este un concept la care trupa a muncit foarte mult, am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care sperăm să o promovăm în fața fanilor și a publicului nostru.", declară Călin Pop.

De 31 de ani, membrii trupei Celelalte Cuvinte formează un întreg ce își urmează crezul artistic și propriul drum în muzică, reușind, dincolo de orice modă și orice curent, să rămână autentici.

Biletele pentru concertul acustic Celelalte Cuvinte - Trup și suflet se vor putea cumpăra începând cu data de 23 septembrie, de la Casa de bilete a Filarmonicii, la prețul de 15 lei.

Celelalte Cuvinte - Trup și suflet este un eveniment organizat în cadrul Toamnei Orădene 2013, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top