Noutăți și comunicate

True Mind concerteaza la Lugoj si Resita

24 aprilie 2009
True Mind concerteaza la Lugoj si Resita
Trupa TRUE MIND (melodic metal, Brasov, www.truemind-rock.com) va sustine 2 concerte pe 24 si 25 aprilie, in Lugoj si Resita, dupa cum urmeaza:


24 aprilie- ora 21- Lugoj- Club Zodiac - Intrarea libera
25 aprilie- ora 21- Resita- Rock CafA - Intrarea: 7 lei


Va asteptam in numar cat mai mare!

Keep Up The Good ROCK!


True Mind concerteaza la Lugoj si Resita


True Mind concerteaza la Lugoj si Resita




TRUE MIND

Brasov
Melodic Metal
www.truemind-rock.com
www.myspace.com/truemindrock

Membrii:
Anna - voce
Vlad - clape & voce
George - tobe
Horia - chitara
Dragos - bass


Povestea TRUE MIND a inceput in septembrie 2006, cand, Vlad, Anna, George, Novac si Stefan au pornit o noua trupa de Melodic/Symphonic Metal in Brasov.

Debutul trupei a avut loc la Festivalul International "Gaudeamus", unde Anna a obtinut un premiu special pentru "Cea mai buna vocalista de grup". A urmat un mic recital la o petrecere de Halloween si apoi o mentiune la sectiunea "trupe" a Festivalului International "JoyArt" de la Brasov. Adevaratul debut intr-un concert a avut loc pe data de 27 ianuarie 2007, in cadrul unui eveniment intitulat Rock Marathon, alaturi de alte 4 trupe (Seven, Rising Shadow, Loudrage si Katharsis).

Pe 13 aprilie 2007, TRUE MIND a urcat pe scena de la "Zilele Brasovului", eveniment ce a avut loc in Piata Sfatului din Brasov, in fata a peste 1500 de oameni si a fost transmis in direct de o televiziune locala (TVS). Acest moment a coincis insa cu ultimul concert impreuna cu Stefan, chitaristul initial al trupei hotarandu-se sa paraseasca TRUE MIND din motive personale. Dupa mai bine de 3 luni, Horia s-a alaturat trupei si trupa a inceput sa lucreze la noi piese.

In iulie 2007, piesa "Angel Or Sin" a aparut pe compilatia "Suport pentru Underground" a revistei Maximum Rock Magazin. Au urmat concerte in Brasov, Zarnesti, Caransebes (RockLand Fest 3), Bucuresti si din nou Brasov, in deschidere pentru Krypton.

Data de 17 noiembrie 2007 este una cu adevarat speciala in istoria TRUE MIND. In cadrul Festivalului International JoyArt de la Brasov, a avut loc lansarea oficiala a site-ului www.truemind-rock.com.

29 februarie 2008 a fost data unui concert foarte reusit la Arad, impreuna cu Sanctuar din Timisoara, iar pe 10 mai 2008, TRUE MIND a cantat in cadrul festivalului aniversar "Dupa Un An", organizat de Live Metal Club din Bucuresti, in aceeasi seara urcand pe scena si Ashaena si Bucovina.

La sfarsitul lunii martie 2008, a fost lansat primul videoclip al trupei, relizat pentru piesa "Tainted Angel", cu imagini live si elemente grafice. Piesa a fost inclusa pe vol. 5 al compilatiei "Maximum Rock - Suport pentru Underground".

Tot piesa "Tainted Angel" este cea care deschide EP-ul de debut al trupei, care a fost lansat pe data de 29 mai 2008 si contine 4 piese originale TRUE MIND. Cele mai importante site-uri de rock din Romania au scris recenzii ale discului.

In septembrie 2009, Alex Novac, basistul initial al trupei, a plecat la studii in Franta. A fost inlocuit cu succes de Dragos, care s-a integrat foarte repede in TRUE MIND.

Au urmat alte concerte in Brasov, Bucuresti (Magic Tales of a Winternight, Maraton Rock, Super Metal Live 5- cu Magica, Tiarra, Inopia si Fortress Of Faith), Arad si Brasov (cu Trooper).

Keep Up The Good ROCK !!!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top