Noutăți și comunicate

Trooper si Metal Support te premiaza cu un CD sau tricou la concertul din Undergorund Pub

12 mai 2012
Trooper si Metal Support te premiaza cu un CD sau tricou la concertul din Undergorund Pub
Sambata, 12 mai 2012, MetalSupport va invita  de la ora 19:00 in Undergorund Pub din Iasi la un concert al trupei Trooper care face parte din turneul ROCK JUKEBOX. In deschidere vor concerta cei de la Legend, proaspeti reuniti intr-o formula noua, care promite sa ne incante.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Trooper
http://www.trooper.ro

Legend
http://www.facebook.com/legend.band1


Dupa ce în toamna formatia Trooper a colindat tara în lung si-n lat, aruncând vraji "Voodoo, " baietii se pregatesc din nou de drum. Fideli crezului "ne place sa ne reinventam" si mereu determinati sa îi surprinda pe cei care îi îndragesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piata din România.

ROCK JUKEBOX va însemna, pe lânga cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dinca, aka Coiotu' explica: "Sa cântam live aceste piese legendare este modul nostru de a le multumi si de ne arata respectul fata de numele grele ale scenei rock, fata de acei artisti care si-au pus amprenta asupra unor întregi generatii si care au creat genuri si sub-genuri muzicale."

Concertul vor cuprinde doua parti, fiecare cu durata de aproximativ o ora: una dintre sectiuni va fi dedicata repertoriului TROOPER, iar cealalta va include coveruri din repertoriul rock international.

Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oras în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook o lista de piese proprii si de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va apartine prietenilor formatiei. Cei care se vor afla în sala vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare si prin care îsi exprima preferintele.

Cu ocazia concertului, Trooper si Metal Support te premiaza cu un CD sau tricou!

Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui afisul concertului Trooper din 12 mai ca poza de profil pentru o saptamana (incepand cu duminica 6 mai) si sa trimiti un mail la dark_spektru[at]yahoo[dot]com care sa contina un link la profilul tau de facebook, numele intreg si un numar de telefon!
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti in ziua concertului!

Mai multe detalii gasiti la http://www.facebook.com/events/211492312279655

Sursa : Metal Support



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top