Noutăți și comunicate

Trooper lanseaza Atmosfera in Turbohalle din Bucuresti

19 octombrie 2013
Trooper lanseaza Atmosfera in Turbohalle din Bucuresti
Sâmbătă, 19 octombrie 2013, începând cu ora 20:00, Asociatia Culturala Kompas vă prezinta concertul de lansare al albumului "Atmosfera", semnat de formatia Trooper. Te invitam sa descoperi si sa traiesti ATMOSFERA Trooper. "Atmosfera" este cel mai nou album semnat Trooper.

Discul va fi lansat intr-o atmosfera incendiara la Turbohalle in Bucuresti. Rezultat al unei munci de doi ani, "ATMOSFERA" este chintesenta a tot ce inseamna in acest moment o formatie rock matura, cu experienta si in acelasi timp foarte fresh. Experienta de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul si inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului ca "ATMOSFERA" va reprezenta atat pentru repertoriul discografic al formatiei cat si pentru rock-ul romanesc un moment de varf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregatite o multime de surprize. Asadar, lasati-va surprinsi de Atmosfera creata de Trooper.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 Octombrie, intre orele 20:00 - 23:00. Programul se va respecta strict, pentru ca cei prezenti sa poata prinde metroul. Locatia - Turbohalle (statia de metrou Pacii).



Pret bilete :
- Categoria Guitar Clinic - 80 Ron - include meet and greet + CD album nou + guitar clinic (o ora) cu Balaurul si Laurentiu. (50 bilete)
- Categoria Meet And Greet - 40 Ron - include meet and greet + CD (50 bilete)
- Bilet general - 20 Ron

Biletele sunt deja disponibile online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si in reteaua magazinelor Biletoo.

Mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/events/515082435232012


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top