Noutăți și comunicate

Trooper aniverseaza 21 de ani de activitate

25 octombrie 2016
Trooper aniverseaza 21 de ani de activitate
Pe 25 octombrie 1995 lua nastere una dintre cele mai iubite formatii de muzica rock din Romania: Trooper aniverseaza azi 21 de ani de existenta. O istorie bogata, cu sute de concerte alaturi de nume de legenda ale rock-ului mondial (Iron Maiden, Judas Priest, Whitesnake, Scorpions, Europe, Nazareth, The Cult, Prodigy, Manowar), opt albume de studio, mai multe EP-uri. Privind retrospectiv, Oscar, bassistul formatiei, a declarat: „De fiecare data cand ma gandesc la acesti ani nu-mi vine sa cred ca acei pusti care bateau mingea in fata blocului si orasul in lung si-n lat, au ajuns acum sa aniverseze o viata impreuna. Cred ca este cel mai important lucru pe care l-am facut in vietile noastre iar faptul ca, prin muzica noastra, am ajuns sa facem parte din viata atator oameni, este cea mai mare multumire si recunoastere pe care o puteam primi.”

Pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta frumoasa aniversare, Trooper a lansat cel de-al optulea album de studio, intitulat „In ziua a opta”, impreuna cu Academia Catavencu, cu doar o zi inainte de aniversare. Albumul a fost lansat intr-o editie limitata iar interesul publicului a fost major, in multe orase din tara tirajul revistei epuizandu-se in doar cateva ore.

Trooper se afla in plin turneu de promovare a noului album, turneu care se va intinde pana la jumatatea anului 2017 si va trece prin cele mai importante orase din Romania:

28 octombrie - Botosani – Chrome Bar
29 octombrie - Suceava - 31 Motors Pub
05 noiembrie - Bucuresti – Club Quantic
26 noiembrie - Targoviste - Fiord
02 decembrie - Constanta - Doors
03 decembrie - Mangalia - La Barba Neagra
09 decembrie - Sibiu - R&B Pub
10 decembrie - Petrosani
11 decembrie - Pitesti - Hush
17 decembrie - Cluj Napoca – Hard Club
24 februarie - Brasov - Rockstadt
22 aprilie 2017 - Targu Mures
22 iulie 2017 – Bistrita

Concertul de lansare a noului album al formatiei Trooper, „In ziua a opta”, va avea loc pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, in Club Quantic din Bucuresti. Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top