Noutăți și comunicate

Tribute to Remember Freddie Mercury - o sarbatoare cu mustati

22 septembrie 2011
Tribute to Remember Freddie Mercury - o sarbatoare cu mustati
Joi, 22 septembrie 2011 Fat Cat Advertising, Gala MGMT & PR și Rock FM vă invită în Jukebox Venue unde veți avea parte de 4 ore de repertoriu Queen, interpretat live în maniere din cele mai diverse.

Tribute to Remember: Freddie Mercury", eveniment ce va avea loc în data de 22 septembrie 2011, la Jukebox Venue, a fost inclus pe harta internaționala "Freddie for a Day", http://www.freddieforaday.com

Începând cu anul 1992, fanii Freddie Mercury din toată lumea sărbătoresc ziua de naștere a idolului lor pe 5 septembrie, costumându-se ca Freddie. "Freddie for a Day" este o inițiativă Mercury Phoenix Trust și are scop caritabil: strângerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.

Organizatorii evenimentului "Tribute to Remember: Freddie Mercury" au primit vestea ca România a fost inclusă pe harta "Freddie for a Day", cu puțin timp înainte de ziua de naștere a lui Freddie Mercury.

Evenimentul capătă și mai multă amploare începând cu data de 10 septembrie 2011, când în parcul IOR se vor strânge fanii Freddie pentru o plimbare cu bicicleta memorând astfel cei 65 de ani de le nașterea artistului. 10 fete mustăcioase, îmbrăcate în tricouri Freddie for a Day se vor plimba pe biciclete și se vor opri la standul ARAS - Asociația Română Anti HIV de la ONGFest.

Acest eveniment este posibil cu sprijinul Asociației Green Revolution și Raiffesen Bank, bicicletele facând parte din sistemul de bike-sharing gratuity I'Velo.

La spectacolul-tribut, din data de 22 septembrie își doresc să participe tot mai mulți artiști, din sfere muzicale foarte diferite. Astfel: Dan Helciug cântă cu Spitalul de Urgență, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) vine cu un proiect inedit, pe care îl prezintă în premieră pe o scenă - Jazzapella. Cristina Haios de la Impact nu poate lipsi, fiind un fan declarat Freddie. Cortez și Oddisey lucrează la setlist-uri speciale. Li se alătură trupa de muzică medievală Ad Hoc și Cristi Gram (Phoenix), în duet cu Sabina Abrudian.

Vor fi 4 ore de repertoriu Queen, interpretat live în maniere din cele mai diverse.

Firește că se păstrează dimensiunea caritabilă. Toate fondurile obținute vor fi donate către ARAS - Asociația Naționala Anti HIV.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și on-line pe http://www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un preț special, de 45 de lei! După epuizarea lor, prețul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65  de lei.

Biletele VIP, cu loc la masă, vor fi disponibile în curând.

Un eveniment organizat de Fat Cat Advertising, susținut de Gala MGMT & PR și Rock FM.

Parteneri media: Jurnalul National, Sapte Seri, metalhead.ro, iconcert.ro, Ring, ziare.com, 4arte, bestmusic.ro, metalfan.ro.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top