Noutăți și comunicate

Tribut U2 - Zen Garden la Hard Rock Cafe

15 octombrie 2015
Tribut U2 - Zen Garden la Hard Rock Cafe
Joi, 15 octombrie 2015, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 21:30 la un concert al trupei Zen Garden în Hard Rock Cafe.



Zen Garden, trupa fenomen ce face senzație în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, vine la Hard Rock Cafe, pentru un recital de excepție. Pe 15 octombrie 2015, ai șansa să asculți live “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” și multe alte hituri, în interpretarea celui mai bun tribut U2 al momentului.

Zeno Sala, solistul și fondatorul Zen Garden a fost desemnat “cel mai bun imitator al lui Bono Vox” încă din 1999, întruchipând fidel nu numai atitudinea scenică, ci și maniera interpretativă a solistului U2. Iar Zen Garden, formația pe care el a fondat-o, este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include, pe lângă Europa, turnee în SUA și America de Sud. Printre momentele de referință în cariera Zen Garden se numară concertul susținut în 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona, în fața a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE și spectacolul din 2010 - din Zaragoza, Spania, la care au fost prezenți 25.000 de spectatori. În plus, Zen Garden concertează frecvent și la întrunirile fan cluburilor U2 din întreaga lume. Așa că, pe 15 octombrie 2015, vino pregătit pentru un show distins, în care Zen Garden îți va reaminti de ce muzica celor de la U2 este unică și mereu actuală.

Biletele la concert se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele prețuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top