Noutăți și comunicate

Tribut Coldplay cu Coldplace in club The Silver Church din Bucuresti

10 iunie 2010
Datorita faptului ca Twice se va inchide peste vara s-a schimbat locatia astfel: concertul Coldplace din Bucuresti va avea loc in club "The Silver Church". Data si ora raman aceleasi: joi 10 iunie 2010, orele 21:00. Ar mai fi ceva: in deschidere vor canta cei de la Rain District.

Joi, 10 iunie 2010, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati la un concert al trupei Coldplace in club Twice.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 25 ron in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului sau online pe www.myticket.ro si 30 ron la club Twice.
Turneul este organizat de Sublime Romania si tributebands.ro.

Englezii de la Coldplace, cel mai bun tribute band al lui Coldplay vor sustine un mini turneu in Romania. Trupa va canta la Bucuresti pe 10 iunie 2010, la Sibiu pe 11 iunie 2010 la Club Oldies Pub si la Arad pe 12 iunie 2010 la Club Patchoulli.

Fiind fani inraiti ai muzicii Coldplay, Coldplace se straduiesc sa recreeze pasiunea si feelingul ce rezulta din prestatiile live ale lui Coldplay. Vocalul, Shane Crofts, reproduce impresionant tonul melancolic al lui Chris Martin.

Coldplace au cantat in majoritatea cluburilor de profil din UK, Olanda, Belgia, dar si in resorturi de 5 stele din Republica Dominicana sau in Malta unde au chiar si un fanclub. Au peste 100 de concerte in fiecare an. In luna iulie, Coldplace vor canta in cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii de la Silverstone.


Pentru a-i vedea am trecut mai jos sunt cateva link-uri de prezentare a formatiei:







Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top