Noutăți și comunicate

Trei concerte Steelborn in luna iulie

10 iulie 2012
Trei concerte Steelborn in luna iulie
In iulie, va invitam la trei concerte Steelborn care va vor face sa va incarcati cu energie.

Vineri, 13 iulie 2012, va avea loc un concert Steelborn in Bucuresti, în Centrul Vechi, Piata Sf. Anton, Poiana Urbana.

Pe 14 iulie 2012, sambata seara, mergem la mare, la Vama Veche, sa cantam la Bibi Bistro, locul unde au loc cele mai frumoase concerte din Vama.

28 iulie 2012 e ziua in care suntem la Brasov, pentru un concert Ursus Evolution, în Piata Sfatului, si va invitam sa cantati cu noi acolo.

Concertele fac parte din turneul national de promovare a noului LP, intitulat "Trup de apa", care se va intinde pe tot parcursul anului si va cuprinde orasele Bucuresti, Targoviste, Galati, Buzau, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Sibiu, Constanta, Timisoara, Vama Veche, plus alte cateva locatii.

In luna martie 2012, STEELBORN a lansat primul disc full lenght, intitulat "Trup de apa", intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial http://www.steelborn.ro.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top