Noutăți și comunicate

Trei concerte Luna Amara la trei festivaluri din tara

8 - 10 iulie 2016
Luna Amara concerteaza la trei festivaluri din tara in weekend-ul 8-10 iulie 2016

Clujenii de la Luna Amara vor canta vineri, 8 iulie 2016, la Cluj in cadrul festivalului Green Sensation 2016. Festivalul are loc la Fun Park Cluj (Dealul Feleacului, langa Partia Feleacu) iar biletele se gasesc in retelele http://www.bilet.ro si http://www.ticketnet.ro. Informatii suplimentare pe site-ul festivalului: http://www.greensensationfestival.com.

(1) Trei_concerte_Luna_Amara_Luna__W4Z3ffgLKC.jpg

A doua zi, sambata, 9 iulie 2016, formatia merge la Lugoj pentru un concert in cadrul festivalului Rock pe 2Roti. Aflat la a cincea editie, festivalul este dedicat pasionatilor de muzica rock si cuprinde si activitati precum o parada moto si concursuri cu premii. Biletele vor fi disponibile la intrare. Informatii suplimentare pe site-ul festivalului - http://www.rockpe2roti.ro.

(2) Trei_concerte_Luna_Amara_Luna__CulwYwiMW.jpg

Duminica, 10 iulie 2016, Luna Amara urmeaza sa concerteze in centrul orasului Petrosani in cadrul longevivului festival Barock Fest. Concertul Luna Amara va inchide festivalul, incepand de la ora 23:00, iar biletele se vor gasi de asemenea la intrarea in zona de festival.

(3) Trei_concerte_Luna_Amara_Luna__DJRz5F8fqF.jpg



Luna Amara – Pietre in alb (official video)
https://youtu.be/364iirf9iy8

Luna Amara canta de 15 ani sincer si fara ocolisuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobandit, in timp, un statut-cult, formatia si-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungand, in 2011, la „Pietre in alb” – cea mai completa si mai matura experienta Luna Amara de pana acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare in forta si de o productie moderna. Primul album live al trupei, „Live la Conti”, inregistrat la fostul Hotel Continental din Cluj in 2013, a primit titlul de „Cel mai bun album alternative rock romanesc” la Metalhead Awards 2014. Intreg concertul urmeaza sa fie lansat si pe DVD, in tot acest timp trupa pregatind materiale pentru un nou album de studio.

Cu un portofoliu live impresionant si o abordare proprie a muzicii rock, cu influente inclusiv din spectrul metalic si progresiv, Luna Amara continua sa fie relevanti prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor si pasiunea cu care se urca pe scena de fiecare data.

http://fb.com/lunaamaraband
http://www.luna-amara.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top