Noutăți și comunicate

Transilvania Tatoo Expo 2012 la Sibiu - arta tattoo de pe 3 continente

22 - 24 Iunie 2012
Transilvania Tatoo Expo 2012 la Sibiu - arta tattoo de pe 3 continente

In perioada 22-24 iunie 2012 sunteti invitati in Sibiu la o noua editie Transilvania Tattoo Expo.

Don Fat (Spania), Benjamin Moss (SUA), John Montgomery (SUA), Tony Mancia (SUA), Cristian Benvenuto (Argentina), Miranda Israel (Mexic), Mana Tahititatau (Noua Zeelandă), Attila de la BizzArt (România), John Maxx de la Radical Ink (România) și alți artiști consacrați din întreaga lume vin la Sibiu să promoveze tatuajul ca artă.

Aproape 60 de artiști din 19 țări au confirmat deja prezența la ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo, eveniment ce va avea loc la Sibiu, în perioada 22-24 iunie. Lista completă cu artiștii confirmați poate fi consultată pe site-ul: http://www.tattooexpo.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fie că vorbim de tatuaje tradiționale maori, realiste, stil japonez, tribale, alb-negru, color, mari sau de mici dimensiuni, toate vor putea fi realizate sau admirate în cadrul celei de-a patra ediții a convenției de la Sibiu, considerată cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est prin numele mari pe care le aduce an de an.

Tema ediției din acest an este "Updated by Rock", evenimentul oferind publicului spectator o serie de activități conexe concursurilor de tatuaje: expoziții de pictură și grafică, concerte rock susținute de tribute band-urile unor trupe celebre, workshopuri și  filme documentare.
 
Pentru cei care iubesc tatuajele evenimentul reprezintă o șansă unică de a-i întâlni pe cei mai mari tatuatori din lume. Pentru această comunitate, pentru cei plini de prejudecăți și pentru marea majoritate, cei care nu au suficiente informații despre acest curent artistic, Transilvania Tattoo Expo reprezintă un liant, o platformă culturală care facilitează exprimarea liberă în cele mai originale moduri.

Transilvania Tattoo Expo 2012 este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Shopping City Sibiu, Murfatlar și Promo Management.

Sursa : Transilvania Tattoo Expo
Transilvania Tatoo Expo 2012 la Sibiu - arta tattoo de pe 3 continente Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.