Noutăți și comunicate

Tookies la Dark Bombastic Evening 2nd Edition

8 decembrie 2010
Tookies la Dark Bombastic Evening 2nd Edition
Vineri, 10 decembrie 2010 si sambata, 11 decembrie 2010, DonisArt va invita la DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION. Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile in Kulturhaus din Bucuresti.

DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION prezinta: TOOKIES.RO. Tookies isi propune sa raspandeasca in lume prajiturele inedite, combinatii de arome nemaintalnite si ingrediente cat mai naturale. Din respect si din pasiune pentru aceasta arta, Tookies se plimba prin tara, la diverse evenimente, mereu cu bunatati in geanta, convingand oamenii ca secretul nu sta intr-o reteta - sta in curajul de a musca din arta culinara cu pasiune si fara frica, in creativitate si mai ales in bucuria adusa celor din jur.

Pentru DARK BOMBASTIC EVENING, Tookies s-a pregatit cu un amestec de ezoteric, iz de Craciun si savoare lugubra, aducand briose uimitoare cu morcov, nuci si cocos, turta dulce si pachetele cu dovlecel, branza si lime.

Teo de la Tookies vine sa ne impleteasca simtul gustativ cu cel auditiv si vizual, delectate fiecare de catre ceea ce intregeste conceptul DARK BOMBASTIC EVENING: frumosul din muzica, arta din exprimarea vizuala si gustul dulce sau sarat al energiei transmise de pe scena.

Te asteptam si vineri, te asteptam si sambata... Cu Tookies numai sambata.

www.darkbombasticevening.com
www.tookies.ro

Sursa : DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Top