Noutăți și comunicate

Thrashed September cu L.O.S.T., REBORN si ARKHAM in Private Hell Club

28 septembrie 2012
Thrashed September cu L.O.S.T., REBORN si ARKHAM in Private Hell Club
Vineri, 28 septembrie 2012 sunteti invitati de la ora 20:00 in Private Hell Club la Thrashed September, un nou concert ce va va provoca dureri de ceafa. Headlinerul serii este trupa L.O.S.T., un nume ce nu mai are nevoie de prezentare. In deschiderea show-ului vor urca pe scena REBORN si ARKHAM. Concertul va fi urmat de Friday Night Rocks cu Bodo si Haiduc, o seara de metal ca pe vremuri.

Pretul unui bilet suport trupe: 15 lei
Adresa Private Hell Rock Club : Calea Griviței, Nr. 91, București.


L.O.S.T

Având o experienta îndelungata în scena româneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae si Warganism), trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
Cu o discografie ce consta intr-un EP, "Last Breath" (2005) si un LP, "Remains Of Pain" (2010), trupa a sustinut numeroase concerte impreuna cu nume ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.


REBORN
http://www.facebook.com/reborntheband


ARKHAM

Arkham inseamna Alex (chitara), Mafy (bass), Johnny (voce) si Teo (tobe), patru tineri din Bucuresti ce imbina agresivitatea thrash-ului cu complexitatea progressive-ului, stropind totul cu un pic de doom si groove pentru un sound rar intalnit pe plaiurile noastre.Temele pe care Arkham le abordeaza variaza de la universul intunecat si fantastic al lui H.P. Lovecraft la universul intunecat al realitatii, ascuns in atat in oameni cat si in afara lor.
Prima forma a trupei a aparut la sfarsitul lui 2007, membrii originali fiind Alex si Mafy. Componenta trupei s-a schimbat de multe ori, diversi alti muzicieni trecand prin Voievod, numele primei incarnari a Arkham. La fel de diverse au fost si stilurile pe care trupa a incercat sa le abordeze, incepand cu doom metal, thrash metal, progressive metal, si chiar si heavy metal. In 2008, vocalistul Johnny s-a alaturat trupei, indreptand stilul muzical spre o directie mai agresiva, genul abordat devenind thrash metal-ul old school. Ajunsa in forma actuala in 2009, in urma recrutarii lui Teo, trupa si-a luat numele de Arkham, s-a indreptat catre stilul pe care il abordeaza acum, acordandu-se mai jos si adaugand pasaje mai accentuate de groove, si a iesit de multe ori pe scenele underground din Bucuresti, formandu-si un repertoriu de 10 compozitii proprii.
Acum, in pragul inregistrarii primului album, trupa cauta sa se afirme participand la cat mai multe festivaluri, incercand sa largeasca raza publicului la intreaga tara.

Partener media: GREEN SOUND TEAM


Evenimente recomandate

Top