Noutăți și comunicate

The classic rock experince cu trupa Benetone in Spice Club

27 octombrie 2010
The classic rock experince cu trupa Benetone in Spice Club
Miercuri, 27 octombrie 2010, incepand cu ora 21:00, Benetone Band iti propune distractie la mijloc de saptamana in Spice Club, asadar Porro, Mircea, Alex si Thomas te asteapta pentru a iti oferi the classic rock experience.

La inceput de an universitar, ne-am gandit la tine! Demonstreaza-ne ca esti student si vei plati doar 10 lei pentru o noapte ce promite a fi incendiara! Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://Benetoneband.wordpress.com. Rezerva si tu bilete la concert la Benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720 034 031.
Adresa Spice Club : Calea Victoriei, Nr. 21-23, Bucuresti.

Ti-e dor de o seara de muzica live de calitate si de o seara intre prieteni? Vrei sa asculti ritmuri de classic rock si ti-e dor de o trupa care sa te faca sa vibrezi? Daca raspunsul la una dintre intrebarile de mai sus este "Da!" atunci am gasit solutia!

Fii neconventional, fii aparte, fii tu insuti! Ia-ti prietenii si vino si tu la o seara speciala marca Benetone! Miercuri seara Benetone Band canta cu tine si pentru tine melodiile care te vor "zgudui" intreaga noapte!

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Spice Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top