Noutăți și comunicate

The beautiful sounds of Mike Patton la Domestika pe Radio Guerrilla

19 noiembrie 2012
The beautiful sounds of Mike Patton la Domestika pe Radio Guerrilla
Luni, 19 noiembrie 2012, începând cu ora 23:00, emisiunea DOMESTIKA de la Radio Guerrilla, realizata de Hefe, va avea o editie speciala dedicata muzicii lui Mike Patton.
http://www.radioguerrilla.ro/emisiuni/domestika_103.html

Ascultand piese de la Mr Bungle, Lovage sau Mondocane, Tomahawk si Fantomas, pana la Peeping Tom, veti avea ocazia sa il regasiti in diverse ipostaze, colaborari si proiecte pe cel al carui nume avem tentatia sa il asociem doar cu Faith No More.

"Domestika" se vrea cea mai completă emisiune de muzică rock alternativă/underground, plus un bonus de stiluri conexe: metal, hardcore, hip-hop, electro, post punk, psychobilly și ska. Nimic din ceea ce are legătură cu acest fenomen muzical nu va fi ocolit. Emisiunea Domestika vine cu interviuri și informații despre cele mai tari trupe de gen, promovează trupele noi și face incursiuni în trecut pentru a redescoperi muzici uitate. V-ați simțit neglijați? Lăsați, de acum are grijă  "Domestika" de voi. Interviuri cu formații mari ce ne viziteaza țara, concursuri, albume noi în premieră, știri, cântări live în studio. Ne aducem aminte împreună că există și alte genuri muzicale decât cele promovate pe cele mai multe canale media. Celor noi veniți, deschideți ochii și urechile la alternative.

Sursa : Radio Guerrilla
http://facebook.com/radio.guerrilla
http://www.radioguerrilla.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top