Noutăți și comunicate

The Rock - Tribut AC/DC la Hard Rock Cafe

20 martie 2015
The Rock - Tribut AC/DC la Hard Rock Cafe
Vineri, 20 martie 2015, Metalhead si BestMusic Live Concerts te invita de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru inca un concert tribut AC/DC cu The Rock.



Hiturile celebre ale celor de la Ac/Dc insotite de solo-urile 'nebune' de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai Rock-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck" "You Shook Me All Night Long", "Highway to Hell" si multe altele!

For Those About To Rock... We Salute You!

Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de "nebun" si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara rítmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC.



Biletele pentru concertul The Rock din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

- Aplicatia de Ios sau Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!



Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top