Noutăți și comunicate

The Live Music Experience cu Benetone in club The Floor

29 ianuarie 2011
The Live Music Experience cu Benetone in club The Floor
Sambata, 29 ianuarie 2011, Benetone Band va urca pentru prima data pe scena de la The Floor de la ora 22:30. Te asteapta o seara intreaga de muzica live, de classic rock adevarat pentru ca Porro, Mircea, Alex si Thomas vor canta pentru tine cele mai tari piese ale genului si toate melodiile tale preferate pentru o noapte de neuitat.

Pretul unui bilet este 10 lei (cu shot-ul The Floor inclus in pret), iar pentru a rezerva mese la evenimente scrie-ne la contact[at]benetoneband[dot]com sau suna-ne la 0721600676.

Incheie luna ianuarie prin a trai the classic rock experience alaturi de Benetone Band la The Floor! Si pentru ca nu poti rata debutul Benetone in The Floor, ia-ti prietenii cu tine si vino sambata alaturi de baietii de la Benetone pentru o petrecere adevarata! Party powered by Black Vodka si Agwa de Bolivia.

Un eveniment realizat cu sprijinul The Floor, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 25h.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.

Sursa : Benetone Band
http://benetoneband.wordpress.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top