Noutăți și comunicate

The Krypytonite Sparks sunt invitatii lui Macanache & The Putreds la concertul din Quantic Club pe 19 ianuarie

19 ianuarie 2018
The Krypytonite Sparks sunt invitatii lui Macanache & The Putreds la concertul din Quantic Club pe 19 ianuarie
Vineri, 19 ianuarie 2018, Macanache si The Putreds, lanseaza primul lor album in Club Quantic din Bucuresti in cadrul unui concert live. In deschidere vor canta cei de la The Kryptonite Sparks.


Albumul intitulat "Nam timp" este rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care: funk, rock, rap, jazz, raggae, blues si cateva elemente specifice care se puteau naste doar in aceasta formula.

The Putreds inseamna:
Macanache - Solist
Radu Burcea - Chitara si Voce
Silviu "Diego" Ruta - Chitara Bass
Silviu "Papai" Dobrescu - Clapa si Voce
Catalin Gorgon-Grigorescu - Trompeta

The Kryptonite Sparks sunt o formatie cu influente variate, de la indie la hard rock, de la Arcitc Monkeys la Black Sabbath. Cu un prim EP lansat in 2013 si cu un turneu alaturi de Vita de Vie in 2014, The Kryptonite Sparks au primit pe buna dreptate premiul "Metalhead Best Alternative Newcommer'.

Urmeaza un turneu national cu Pinholes si aparitii la Electric Castle si Fish-Eye Fest. In 2016 dupa ce semneaza cu UNiversal Music Romania lanseaza albumu 'Doi // A doua unda de bruiaj'. In februarie anul viitor urmeaza un nou single iar toamna lui 2018 ne va aduce inca un material TKS.

Asadar, pe 19 ianaurie 2018, in Club Quantic din Bucuresti ne intalnim cu Macanache & The Putreds alaturi de The Kryptonite Sparks.

Biletele costa 35 de lei si se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

La intrare, biletele vor costa 40 de lei.


Evenimente recomandate

Top