Noutăți și comunicate

The Fab Beatles concerteaza la Hard Rock Cafe

17 martie 2017
The Fab Beatles concerteaza la Hard Rock Cafe
Vineri, 17 martie 2017, de la ora 22:30 sunteti invitati la concertul trupei The Fab Beatles din Hard Rock Cafe.



Lasă-te cuprins de frenezia anilor de aur ai rock’n’roll-ului, într-o seară fabuloasă! Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” și multe alte hituri, în interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut The Beatles din Marea Britanie!
Desemnată de BBC cea mai bună trupă tribut The Beatles și aleasă de casa de discuri EMI pentru a contribui la promovarea CD-ului „Beatles 1”, trupa The Fab Beatles este în acest moment tributul pe care fanii The Beatles din întreaga lume doresc să îl vadă live.

Formația, al cărui program include concerte de-a lungul și de-a latul Europei, Asiei și celor două Americi, va ajunge în premieră la București pe 17 martie 2017. Pentru concertul din Hard Rock Cafe sunt în vânzare următoarele categorii de bilete.

-Categoria VIP - 120 (întâlnire cu artiștii, poză și autograf)
-Categoria 1 - loc la masă în fața scenei - 90 lei
-Categoria 2 - loc la masa în sală - 70 lei
-Categoria 3 - loc în picioare - 40 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar și la Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top