Noutăți și comunicate

The Cranberries pornesc turneul la inceputul lui octombrie

22 Septembrie 2012
The Cranberries pornesc turneul la inceputul lui octombrie

Incepand de pe 2 octombrie 2012,  irlandezii de la The Cranberries vor sustine concerte in peste 30 de metropole, ultimele spectacole din turneul "In Support of Roses" fiind programate inclusiv in luna decembrie. Concertul de pe 11 octombrie 2012 de la Bucuresti este organizat de Events si sustinut de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

Primul album al trupei in peste un deceniu, Roses, lansat in aceasta primavara la Cooking Vinyl Records, a fost primit cu entuziasm de critica si fani. "Melanjul lor muzical, un fusion intre The Smiths si Sinéad O'Connor a fost privit ciudat la inceputul anilor `90, atunci cand a depasit granitele Irlandei, dar trupa a crescut fulgerator, si vanzarile discurilor lor de asemenea. E deci o usurare ca LP-ul ce marcheaza comeback-ul The Cranberries straluceste cu reverii pop celtice. Exista momente lirice ("Schizophrenic Playboy"), dar Roses ne aduce aminte tuturor ca voci precum britanicele Adele sau Florence de la Florence and the Machine ii datoreaza o mica parte din succesul lor lui Dolores O' Riordan" spune revista Rolling Stones intr-o recenzie a celui de-al saselea disc din cariera trupei. Daily Mail, care acorda 4 stele albumului, spune ca "revenit dupa zece ani, cvartetul irlandez suna proaspat. "Waiting In Walthamstow" este o balada demna de The Kinks. "

2-The_Cranberries_pornesc_turneu_K2LyevlCw.jpg

De-a lungul timpului, The Cranberries au vandut mai mult de 40 de milioane de albume in intreaga lume, au patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in Top 20 - Hot Modern Rock Tracks si au castigat numeroase premii.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania. Parteneri: Radio Guerrilla, UTV, Digi 24, Sapte Seri, Adevarul, Tango, Dilema Veche, Catavencii, OK! Magazine, Sunete, BeWhere, Revista Flacara, Rebus, Ring, News Outdoor, Indoor media, OOPs Media, Cocor Channel, ROI, The Light Cinema, MediaImage, Iconcert.ro, 220.ro, Ziare.com, Mixtopia.ro, peteava.ro, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro.

Biletele sunt disponibile la preturile de 220 lei - Parter Golden Ring si 160 lei - Parter Silver Ring. Tichetele se pot cumpara online pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Sursa : Events
http://www.events.ro
The Cranberries pornesc turneul la inceputul lui octombrie Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.