Noutăți și comunicate

The Bloodstock Metal 2 the Masses in Romania

2 iunie 2012
The Bloodstock Metal 2 the Masses in Romania
Sambata, 2 iunie 2012, Irish & Music Pub din Cluj Napoca va gazdui "The Bloodstock Metal 2 the Masses".

Ti-ar plăcea ca trupa ta să cânte la Bloodstock 2012? MetalSupport aduce Metal 2 the Masses în România!

Acest concus este ocazia perfectă pentru toate trupele tinere autohtone să se afirme si să se facă cunoscute la nivel international. Câstigătorul nu doar că va cânta pe scena New Blood la Bloodstock 2012, va avea posibilitatea să câstige munti de backline sau chiar un contract cu o casă de discuri, si multe altele pentru mai multe detali va rugam sa intrati aici http://www.bloodstock.uk.com/events/boa-2012/masses_venues/intro

Ca să vă înscrieti trebuie doar să trimiteti un e-mail la dark_spektru@yahoo.com cu titlul " The Bloodstock Metal 2 the Masses", care să contină următoarele informatii:
- numele trupei,
- logo-ul trupei,
- o adresă de web (site oficial, profil de myspace sau de facebook),
- genul abordat,
- CV scurt in format. doc
- 3 piese (în format mp3 sau link-uri către Youtube)
- Contact telefonic.

Nu există restrictii în ceea ce priveste subgenul abordat sau orasul de provenienta! Din trupele inscrise vor fi selectati 8 finalisti.

Evenimentul va avea loc în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca in 2 iunie 2012, iar înscrierile încep in 13 aprilie 2012 si in fiecare saptamana vor fi anuntate cate 2 trupe ce vor participa in finala. Pe 13 mai 2012 vor fi anuntate ultimele 2 trupe participante la The Bloodstock Metal 2 the Masses in Cluj-Napoca, unde vor trebui să dea tot ce pot pentru a impresiona publicul si juriul.

Bloodstock Open Air este unul dintre cele mai mari festivaluri europene de Heavy Metal, cu o traditie de 10 ani de activitate, atât indoor cât si outdoor. Având o mare diversitate în ceea ce priveste line-up-ul, pe scena lor au trecut Saxon, Nightwish, Atheist, Immortal, Motorhead, My Dying Bride, Children of Bodom, Katatonia, Gorgoroth, Meshuggah sau Cannibal Corpse. Anul acesta vor concerta 100 de trupe în 4 zile, pe 4 scene, printre care si Behemoth, Sepultura, Testament, Mayhem, Alice Cooper, Deicide, Paradise Lost, Dimmu Borgir si Alcest.

Asadar, profitati de această sansă inedită de a vă promova si de a ajunge la un nou nivel în muzică! Nu ezitati să vă înscrieti!

Pentru mai multe detalii vizitati:
http://www.bloodstock.uk.com
http://www.bloodstock.uk.com/events/boa-2012/stages/new-blood-stage


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top