Noutăți și comunicate

The Amity Affliction a lansat un nou single, 'The Weigh Down'

14 octombrie 2014
The Amity Affliction a lansat un nou single, 'The Weigh Down'
The Amity Affliction este o trupa de metalcore din Australia, formata in 2003. In present in compozitia trupei se afla: Ahren Stringer (vocal si bass), Joel Birch (vocal), Ryan Burt (tobe si percutie) si Dan Brown (chitara).

De-a lungul timpului, The Amity Affliction a lansat 4 albume: "Severed Ties" in 2008, "Youngbloods" in 2010 care a debutat pe locul 6 in topurile Aria si "Chasing Ghosts" in 2012- locul 1 in Aria Top.

Anul acesta, pe 6 iunie, trupa a lansat cel de-al patrulea album, "Let The Ocean Take Me", clasand deja in topuri single-urile "Pittsburg" si "Don't Lean On Me".

Piesa "The Weigh Down" a fost lansata luna trecuta si se bucura de nenumarate aprecieri din partea fanilor. Iar in prezent, single-ul se bucura de un videoclip dynamic, in accord cu ritmurile metalcore.

Daca in videoclipul anterior ("Pittsburg") componenta preponderanta era apa, utilizand diverse mesaje subliminale, acum in "The Weigh Down" baietii de la The Amity Affliction folosesc focul ca prim - element.

https://www.youtube.com/watch?v=rWTF17JwGSY

Sursa : Roton - http://www.roton.ro


Evenimente recomandate

Top