Noutăți și comunicate

Textures canta alaturi de Amorphis pe 3 aprilie

4 februarie 2016
Textures canta alaturi de Amorphis pe 3 aprilie
Olandezii de la Textures vor deschide show-ul Amorphis de la Arenele Romane de pe data de 3 Aprilie. Inca o trupa straina va fi anuntata cat de curand!

Textures este o formatie de Progressive Metal care a luat nastere in 2001. Artistii au 4 albume lansate deja, in prezent lucrand la cel de al 5-lea material ce va fi lansat maine, 5 Februarie.

Discul se numeste "Phenotype", urmand cu siguranta sa ascultam cateva piese de pe el in cadrul concertului de la Arenele Romane.

Stilul Textures poate fi descris ca fiind un Progressive Metal, la care se adauga influente variate, de le Metalcore la Groove Metal.

Asadar pe 3 Aprilie, la Arenele Romane ne intalnim cu Textures si Amorphis.

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange) la urmatoarele preturi:

- 60 de lei Acces General si 90 de lei Golden Circle - pana pe 1 martie

- 70 de lei Acces General si 100 de lei Golden Circle - pana pe 2 aprilie

- 80 de lei Acces General in ziua concertului si la intrare (biletele Golden Circle din fata scenei vor fi sigur sold out, ca de obicei)

Numarul de bilete este limitat la 1500 de persoane. Showul are loc in cortul incalzit al Arenele Romane.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, cu Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un Eveniment METALHEAD warmup party METALHEAD Meeting Festival 2015 (3-5 iunie - Arenele Romane - Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Rotting Christ, Delain si multi multi altii).


Evenimente recomandate

Top