Noutăți și comunicate

Teaserul MONO in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca

2 iulie 2011
Teaserul MONO in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca
Vineri, 22 iulie 2011, sunteți invitați în Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca la un concert al trupei MONO.

Prețul biletului este de 30 lei și poate fi achizionat din: Magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas & http://www.eventim.ro dar și de la intrarea în locație, în seara evenimentului.


Foarte puține trupe Post-Rock recunoscute mondial au reușit să concerteze pâna acum în România! Acest stil muzical a explodat în ultimii ani pe întreg mapamondul, însă nu putem vorbi încă de o catalogare spre mainstream sau de o încadrare comercială care să strangă mii sau zeci de mii de oameni! Excepție fac trupele SIGUR ROS sau MOGWAI, dar notorietatea acestora este incontestabilă iar muzica artistilor este iubită pretutindeni.

Cel mai de interes concert Post-Rock pe tărâmuri mioritice a fost cel sustinut de GOD IS AN ASTRONAUT, irlandezii performând ireproșabil în urma cu câteva luni în selectul club bucureștean The Silver Church.

DonisArt aduce pentru prima dată în România o trupă respectată și apreciata de mai toți muzicienii din nișa Post-Rock de astăzi, care are foarte mulți fani și in Europa, datorită mulțimii de concerte pe care le susține de peste 10 ani! Japonezii MONO revin în luna iulie în Europa pentru a cânta la câteva festivaluri mari și, printre ele, s-a găsit și soluția de a susține un recital spectaculos la Cluj-Napoca, pe 22 iulie 2011.

Clubul Euphoria Music Hall va fi o gazdă ospitalieră iar muzica acestor artiști va reuși să ofere celor prezenți două ore de relaxare totală!

Toate detaliile despre evenimentul ce va avea loc peste exact trei săptămâni le puteți afla și din teaserul de mai jos:


http://www.youtube.com/watch?v=2pj1E6R3fLI

Info despre trupă: http://monoishere.com

Sursa : DonisArt
http://www.donisart.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top