Noutăți și comunicate

Taxi lanseaza videoclipul piesei Esti iubibila

12 septembrie 2012
Taxi lanseaza videoclipul piesei Esti iubibila
Miercuri, 12 septembrie 2012, trupa Taxi pornește în turneu tv pentru lansarea videoclipului "Ești iubibilă". O producție Hahaha Production, in regia lui Iulian Moga, cel mai nou videoclip Taxi  încheie "Trilogia celor 2 cuvinte", ce va fi sărbătorită printr-un concert-eveniment, pe 3 octombrie 2012, la Sala Palatului.

"Cele două cuvinte", "NonStop" și "Ești iubibilă" sunt doar câteva dintre piesele ce vor răsuna pe scena Sălii Palatului, pe 3 octombrie, de la ora 20.00, în cadrul concertului "Taxi - Trilogia celor 2 cuvinte".

După ce a învățat să spună "Cele două cuvinte", Taxi le-a rostit "NonStop". Acum știe să explice și de ce. "Ești iubibilă" răspunde la esențiala întrebare "de ce mă iubești?". Pentru realizarea videoclipurilor anterioare, trupa a apelat la bărbați celebri, apoi la doamnele din showbiz și mass media. Cine sunt protagoniștii videoclipului "Ești iubibilă" și care este povestea acestuia, veți afla în premieră miercuri, 12 septembrie, la "Neața cu Răzvan și Dani".

Apoi, pe 3 octombrie 2012, la ora 20.00, sunteți invitați la Sala Palatului din București, la concertul care însumează piesele esențiale din repertoriul Taxi  -  "Trilogia celor 2 cuvinte".

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top