Noutăți și comunicate

Taxi concerteaza la Arenele Romane

6 iunie 2013
Taxi concerteaza la Arenele Romane
Joi, 6 iunie 2013, una dintre cele mai iubite trupe din România, trupa Taxi, susține un concert extraordinar la Arenele Romane din București. Primele bilete au fost distribuite ieri, odată cu punerea lor în vânzare prin Rețeaua Eventim.

În amfiteatrul din Parcul "Carol" vor răsuna piese binecunoscute, de la "esențialele" "Mi-e dor și doare", "Jumătatea mea", "Ea încă mă iubește", la foarte iubitele melodii din cadrul "Trilogiei celor două cuvinte" sau piese foarte noi, cum ar fi "No Smoking".

Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacșu, Darius Neagu și Kerezsi Csongor se întânesc cu publicul de toate vârstele, în cel mai important concert Taxi al acestui an.

Este pentru prima dată când Taxi susține un concert de anvergură într-un amfiteatru în aer liber, așa că atmosfera va fi specială, diferită de concertele în spațiu închis.

Taxi înseamnă deopotrivă veselie, spontaneitate, bucuria de a trăi, dar și umor, romantism, accente lirice, ironice și, mai ales, autoironice. Piesele cu mesaj, versurile inteligente și charisma solistului Dan Teodorescu au propulsat trupa în rândul celor mai iubite, fiind susținută de categorii largi de public de toate vârstele și din toate mediile sociale.

Concertul de la Arenele Romane va fi o întâlnire memorabilă pentru toți admiratorii trupei, care este pusă într-un context inedit.

Biletele sunt disponibile prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top