Noutăți și comunicate

TYR anunta noul album Valkyrja

23 iulie 2013
TYR anunta noul album Valkyrja
Vineri, 13 septembrie 2013,  trupa din Insulele Feroe, Tỳr, va lansa in Europa "Valkyrja", al 7-lea album de studio al trupei, cu o zi inainte de prezenta trupei, in premiera, in Brasov in Clubul Rockstat alaturi de Finntroll si Skálmöld.

Prima piesa de pe album, intitulata "Blood of Heroes" poate fi ascultata pe http://www.metalblade.com/tyr. Tot aici se poate comanda in avans si albumul Valkyrja.
Pe noul material de studio al trupei sunt invitati Liv Kristine pentru un duet pe piesa "The Lay of Our Love" si bateristul George Kollias care s-a ocupat de inregistrarea partilor de percutie ale albumului.

1-TYR_anunta_noul_album_Valkyrja_SQ9xCBpJ8.jpgPovestea prezenta pe "Valkyrja" este cea a unui razboinic viking anonim care isi paraseste sotia pentru a o impresiona pe Valkyrja pe campul de lupta urmand, conform mitologiei nordice, ca aceasta sa il duca fie in Vallhala fie zeitei Freya, zeita asociata sexualitatii, fertilitatii si iubirii.

Heri Joensen, solistul vocal al trupei Týr, explica despre femeia pe care razboinicul o paraseste ca fiind femeia pamanteana urmand ca Freya sa fie intruchiparea femeii perfecte, Valkyrja fiind legatura dintre cele doua.

Týr va concerta in Brasov pe data de 14 septembrie 2013 in Club Rockstadt situat pe strada Lucian Blaga nr. 13.

Biltele la acest eveniment costa intre 60 si 80 de lei se vor gasi dupa cum urmeaza:
- 60 lei in perioada 27 Mai - 23 iunie
- 70 lei in perioada 24 Iunie - 31 august
- 80 lei in perioada 1 Septembrie - 14 septembrie

Biletele se pot achizitiona prin intermediul http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro  sau direct de la barul clubului Rockstadt. Pentru detalii privind reteaua magazinelor din tara de unde puteti achizitiona bilete la eveniment accesati urmatorul link: http://www.biletoo.ro/retea.php

"The Trolls Are Comming" in Brasov cu Finntroll, Týr si Skálmöld este organizat de Bangyourbrain si Rockstadt. http://www.youtube.com/watch?v=nbpwQmTThUA
http://www.youtube.com/watch?v=itZPFAc7CIA http://www.youtube.com/watch?v=AqZI3fMqF_c


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top