Noutăți și comunicate

TROOPER vor canta in deschiderea la SCORPIONS

30 martie 2011
TROOPER vor canta in deschiderea la SCORPIONS
Dupa cum stiti, joi, 9 iunie 2011 trupa Scorpions va concerta la Zone Arena din Bucuresti. Trooper, cea mai iubita trupa de rock din Romania, va concerta in deschiderea celor de la Scorpions, anunta Project Events, organizatorii evenimentului!

Pentru Trooper nu este prima data cand concerteaza alaturi de nume mari ale muzicii rock, ei mai avand la activ si concerte cu Prodigy, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth, Sepultura, Manowar, The Cult etc!

Concertul Scorpions de la Bucuresti va fi unul de adio, nemtii anuntandu-si glorioasa retragere din randul greilor muzicii rock. Pentru romani aceasta este ultima sansa de a-i vedea pe cei ce au facut ca melodii precum Wind Of Change sau Still Loving You sa devina legende ale muzicii mondiale!

Cei ce doresc sa-i vada live pe Trooper si Scorpions pot gasi bilete la Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald s), Librariile Adevarul din toata tara, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
-128 lei Gazon B
-190 lei Gazon A
-265 lei Golden Circle
-350 lei Tribuna

Mai multe detalii despre concert se pot gasi pe www.projectevents.ro!

Concertul Scorpions este organizat de Project Events, va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour"!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top