Noutăți și comunicate

TROOPER suplimenteaza biletele din categoria meet & greet pentru concertul din 19 octombrie

14 octombrie 2013
TROOPER suplimenteaza biletele din categoria meet & greet pentru concertul din 19 octombrie
Ca urmare a mesajelor insistente prin care prietenii formației au solicitat creșterea numărului de bilete "meet & greet" TROOPER anunță o suplimentare pentru această categorie. Cele câteva zeci de bilete suplimentare se vor găsi începând de astăzi pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro și http://www.eventim.ro.

10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scenă și vor cânta o piesă în show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Aceștia vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor afla dacă se află printre cei norocoși chiar în cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.

Iar 10 dintre cei prezenți la concertul Trooper din 19 octombrie 2013 vor ajunge gratis la showul Scorpions, care va avea locla Romexpoîn decembrie. Aceștia vor fi desemnați prin tregere la sorți, în seara lansării albumului "Atmosfera", și vor câștiga o invitație dublă.

În urna din care se va face extragerea vor fi colectate părțile detașabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de preț. Cei 10 câștigători vor primi o invitație valabilă pentru 2 persoane, la concertul Scorpions, organizat de Project Events (http://www.projectevents.ro). Acesta va avea loc pe 14 decembrie în Pavilionul Central dela Romexpo.

La același concert, Affliction, partenerul oficial al formației Trooper, pune la bătaie 2 tricouri, ce vor fi acordate tot prin tragere la sorți.

Concertul ce marchează lansarea discului "Atmosfera" este programat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în București. Rezultat al unei munci de doi ani, "Atmosfera" este chintesența a tot ce înseamnă în acest moment o formație rock matură, cu experiență și in același timp foarte fresh. Experiența de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul și inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului că "Atmosfera" va reprezenta atât pentru repertoriul discografic al formației, cât si pentru rock-ul românesc un moment de vârf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulțime de surprize. Așadar, lăsați-vă surprinși de "Atmosfera" creată de Trooper.

Tot în cadrul concertului de la Turbohalle vor răsuna pentru ultima oară live cele mai iubite piese din repertoriul Trooper! Alin Dincă (Coiotu'), solistul formației, a anunțat printr-un mesaj video faptul că, la concertul din 19 octombrie va cânta pentru ultima oară live "Strigăt", "Tari ca munții, " "Amintiri" sau "Doar a mea, " piese ce au contribuit fundamental la consacrarea și succesul formației.

Preț bilete:
- Categoria Guitar Clinic - 40 lei - include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul și Laurentiu - sold out
- Categoria Meet And Greet - 20 Ron - include meet and greet + CD
- Bilet general - 10 Ron

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul și Eminescu, la Palatul Național al Copiilor, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro și http://www.eventim.ro

Sâmbătă se vor vinde doar bilete pentru acces general, exclusiv la Turbohalle.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top