Noutăți și comunicate

TROOPER – sesiune de autografe vineri de la ora 20.00 in Chaos Club

31 octombrie 2012
TROOPER – sesiune de autografe vineri de la ora 20.00 in Chaos Club
TROOPER anunță încă o surpriză pentru concertul aniversar "Tari ca munții", ce va avea loc vineri, 2 noiembrie 2012, în Chaos Club. Cei care vor fi prezenți la eveniment vor putea lua parte sesiunea de autografe ce se va desfășura începând cu ora 20:00, la standul de merchendise din interiorul locației.

Seara aniversară, ce marchează 10 ani de la lansarea albumului TROOPER I va fi una cu totul specială și va include, printre altele, proiecția unui scurt metraj 3 D și unui documentar video despre TROOPER I, precum și prezentarea live a tuturor pieselor de pe album. 

"Pregătim o seară rock'n'roll pe cinste, cu toate piesele de pe TROOPER I, dar și cu o adevărată incursiune prin toate celelalte materiale ale noastre. Vom fi pe scenă peste 2 ore", promite Coiotul.

Albumul TROOPER I reeditat va fi disponibil în cadrul concertului aniversar ce va marca și startul turneului național "Tari ca munții". CD-ul apare în format digi-pack, tocmai pentru a oferi fanilor o formă de prezentare actualizată. Pe lângă cele 10 piese, pe material se va găsi și un documentar în care este prezentată povestea TROOPER I. Materialul se va găsi  și la celelalte concerte din cadrul turneului.

În deschiderea concertului din București va cânta trupa WILDER, începând cu ora 21.00, iar TROOPER va urca pe scenă de la 21.50.

Întregul concert care va avea loc în Chaos Club va fi structurat în jurul sintagmei simbol "Tari ca munții". Biletele sunt deja în vânzare, la prețul de 20 lei. Acestea sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top