Noutăți și comunicate

TROOPER filmeaza concertul din 5 aprilie pentru un DVD

2 Aprilie 2013
TROOPER filmeaza concertul din 5 aprilie pentru un DVD 

Pe 5 aprilie la Arenele Romane va fi pusa in scena cea mai grandioasa productie Trooper. Evenimentul va fi filmat, in vederea realizarii unui DVD.

 

Coiotu' spune: "prietenii care vor veni la concert vor deveni eroii "An Iron Tribute". Apoi, vor duce mai departe povestea, către cei care nu au putut lua parte la show, prin intermediul acestui DVD."

 

Iata si cateva motive in plus pentru a nu rata concertul: showul dela AreneleRomaneva insemna o punte intre generatii: membrii "Nationalei de Rock a Romaniei", asa cum au fost supranumiti Iris,  vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. 

Coiotu', solistul Trooper, a dezvaluit: "ne propunem sa atingem apogeul cand pe scena vor fi prezente ambele grupuri, pentru interpretarea unei piese, din repertoriul Iris". 

 

 Showul din 5 aprilie va fi si o intoarcere la radacini pentru membrii Trooper, ei alegand sa aduca un tribut formatiei Iron Maiden, care i-a influentat decisiv in cariera muzicala. Tot Coiotul a anuntat si urmatoarele: "Am stabilit sa impartim setlistul in doua. Vom canta o ora de piese Iron Maiden si o ora de piese Trooper. Vom trece prin mai multe albume Iron Maiden pe care le iubim "" "Iron Maiden", "Piece Of Mind", "Powerslave", "Somewhere In Time", "Seventh Son Of The Seventh Son", "Fear Of The Dark" sau "Brave New World". La capitolul Trooper, vom parcurge toata discografia. Ne-am gandit chiar sa cantam niste piese extrem de rar auzite pe scena. O sa fie o experienta unica."

 

In ziua concertului la casa de bilete a Arenelor Romane vor fi in vanzare doar bilete pentru acces general, la pretul de 15 lei.

 

Bilete VIP ( meet & greet Trooper, CD & afis) mai pot fi achizitionate pana joi din toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete

 

Detalii VIP meet & greet:

 

Detinatorii de bilete VIP sunt asteptati in intervalul 19.30 "" 21.30. Cei care vor ajunge dupa ora 21.30 vor pierde posibilitatea de a lua parte la meet & greet.

 

 

Program

 

Gates open: ora 19.00

 Strip Joint: 20 "" 20.30

 

Change Over: 20.30 "" 20.45

 

9.7 Richter: 20.45 "" 21.30

 

Change Over: 21.30 "" 22.00

 

Trooper: 22.00 "" 00.30

 

 

 

 

 

 

 

TROOPER filmeaza concertul din 5 aprilie pentru un DVD Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.