Noutăți și comunicate

TROOPER & IRIS la Arenele Romane un „must see” al sezonului de primavara

27 Februarie 2013
TROOPER & IRIS la Arenele Romane un „must see” al sezonului de primavara

Daca tocmai va faceti agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate in primavara acestui an, iata cel putin 4 motive pentru a pozitiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane in fruntea listei:

1. Pe 5 aprilie 2013 la Arenele Romane va fi pusa in scena cea mai grandioasa productie semnata de Trooper. Pe langa muzica pe cinste, showul va fi completat cu efecte pirotehnice si elemente de ordin vizual ce vor conferi spectacolului o anvergura aparte.

2. Concertul dela AreneleRomaneva insemna o punte intre generatii: membrii "Nationalei de Rock a Romaniei", asa cum au fost supranumiti Iris,  vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. 

Iata si o dezvaluire, facuta de Coiot, solistul Trooper: "ne propunem sa atingem apogeul cand pe scena vor fi prezente ambele grupuri, pentru interpretarea unei piese, din repertoriul Iris". 

 3. Showul din 5 aprilie va fi si o intoarcere la radacini pentru membrii Trooper, ei alegand sa aduca un tribut formatiei Iron Maiden, care i-a influentat decisiv in cariera muzicala. Tot Coiotul a anuntat si urmatoarele: "Am stabilit sa impartim setlistul in doua. Vom canta o ora de piese Iron Maiden si o ora de piese Trooper. Vom trece prin mai multe albume Iron Maiden pe care le iubim "" "Iron Maiden", "Piece Of Mind", "Powerslave", "Somewhere In Time", "Seventh Son Of The Seventh Son", "Fear Of The Dark" sau "Brave New World". La capitolul Trooper, vom parcurge toata discografia. Ne-am gandit chiar sa cantam niste piese extrem de rar auzite pe scena. O sa fie o experienta unica."

4. Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce ofera prietenilor formatiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg aceasta varianta vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper si vor primi CD-ul digipack Trooper I si afisul concertului.

Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costa 15 lei.

Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete

In deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor canta 9, 7 Richter si Strip Joint.
TROOPER & IRIS la Arenele Romane un „must see” al sezonului de primavara Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.