Noutăți și comunicate

TEN YEARS AFTER – solicita preparate vegetariene pentru sederea in Romania

7 octombrie 2011
TEN YEARS AFTER – solicita preparate vegetariene pentru sederea in Romania
Ten Years After - solicita preparate vegetariene pentru sederea in România
  

Se apropie momentul in care trupa Ten Years After va reveni pe pamânt românesc, pentru un turneu ce va include concerte in Bucuresti (23 octombrie), Iasi (24 octombrie), Timisoara (25 octombrie) si Cluj (26 octombrie).
  

Deja au inceput pregatirile pentru ca, cei patru membri ai formatiei, sa aiba in România o sedere demna de statutul de pionieri ai rockului, mai ales ca se vor afla in tara noastra  timp de aproape o saptamâna. Itinerariul va fi organizat de asa maniera incât artistii sa nu fie nevoiti sa aloce mai mult de 4 ore zilnic deplasarilor.

 

In fiecare din zilele in care Ten Years After va urca pe scena, trupa si staff-ul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului in locatia evenimentului, de aceea managementul a transmis deja specificatiile legate de elementele cu care zona de backstage trebuie utilata.

 
Daca in privinta cabinei, cerintele au fost foarte modeste, membri trupei dorind sa aiba la dispozitie doar oglinda, mobilier elementar si prosoape, in privinta alimentatiei lucrurile sunt ceva mai nuantate. Pentru vegetarieni se vor asigura preparate precum: musli organic, lapte de soia, sandwich-uri vegetariene cu pâine integrala, legume coapte, susi vegetarian, cruditati, humus, salata de rosii si mozarella cu ulei de masline, otet balsamic si frunze proaspete de busuioc.  

 

Si pentru masa principala a zilei, care va fi servita cu minim doua ore inainte de inceperea concertului au fost solicitate preparate adecvate vegetarienilor.

 
Pentru fiecare concert membri trupei isi doresc sa aiba la indemâna dispozitive pentru prepararea ceaiului si cafelei (cu si fara cofeina), iar in cabina au solicitat: fructe, sandwich-uri si un mix de nuci si fructe uscate, nesarate, o sticla de cognac, doze cu bere si racoritoare, mai multe sortimente de vin nobil (alb, rosu si rosé), apa plata, suc de rosii si de portocale.

 

Turneul in cadrul caruia trupa Ten Years After va ajunge in tara noastra deja a inceput, iar Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch promit sa vina in România cu surprize speciale pentru publicul de aici, care i-a impresionat cu caldura lui in februarie anul trecut. Fiecare show va dura doua ore si, potrivit solistul si chitaristul Joe Gooch va include hit-urile trupei, dar si piese noi de pe ultimele doua albume. Gooch a declarat, pentru România libera, ca trupa intentioneaza sa acorde autografe dupa fiecare concert explicând: "Acesta e felul nostru de a multumi fanilor pentru ca au fost alaturi de noi"

 
Biletele pentru spectacolul din capitala pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center - et. 2, locatiile Music Box  (Matei Basarab 16 & Soseaua Pipera nr 2), de la Sala Palatului sau pot fi comandate online de pe http://www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc.

Pentru restul oraselor, biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top