Noutăți și comunicate

TARJA TURUNEN revine in Romania - concert la Sala Palatului

ANULAT !!!
11 aprilie 2013
TARJA TURUNEN revine in Romania - concert la Sala Palatului
Phoenix Entertainment le aduce o veste excelentă tuturor admiratorilor celebrei  interprete Tarja Turunen. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitală într-o producție extraordinară, cu  un concert de înalt nivel artistic  ce  va fi prezentat fanilor din România în data de 11 aprilie 2013.

Cu certitudine acesta este unul dintre cele mai însemnate concerte planificate pentru anul 2013 ce nu trebuie ratat de adevărații melomani indiferent de vârstă. Concertul de la București face parte din turneul "Beauty and the Beat Tour 2013".  

Pe scena Sălii Palatului, peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție vor evolua alături de Tarja Turunen, cunoscută pentru calitățile vocale inconfundabile extrem de versatile. O reprezentație uimitoare din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile preferințelor muzicale ale auditoriului din întreaga lume.

http://www.youtube.com/watch?v=VwbtbfAnI80

Tarja Turunen este cântăreață, compozitoare și pianistă de origine finlandeză binecunoscută pentru participarea sa ca solistă în cadrul celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit trupa, a lucrat la caiera ei solo și foarte rapid a devenit un nume  pe scena muzicală a rock metalului  internațional. Tarja este o artistă excepțională care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

1-TARJA_TURUNEN_revine_in_Romani_acM0KfS3.jpg

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin http://www.eventim.ro.  Prețul unui bilet variază în funcție de categorie de loc, după cum urmează:
- V.I.P: 245 lei,  
- Cat.I - 195 lei,
- Cat.II - 145 lei,  
- Cat.III - 115 lei,  
- Cat.IV - 90 lei.

Sursa : Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top