Noutăți și comunicate

T-Rex vor concerta la Hard Rock Cafe

ANULAT !!!
28 octombrie 2016
T-Rex vor concerta la Hard Rock Cafe
Vineri, 28 octombrie 2016, sunteti invitati de la ora 22:30 la concertul celebrei formatii britanice de muzica rock T-Rex ce va concerta din nou pe scena Hard Rock Cafe.
T-Rex este una dintre cele mai influente formatii din muzica rock, intemeietoare a curentului glam-rock. Piesele formatiei au fost preluat in repertoriu de alti mari artisti ai scenei rock care s-au declarat influentati de muzica britanicilor. Condusi de celebrul chitarist Marc Bolan, T-Rex au lansat piese de aur din galeria muzicii rock: „Children of the Revolution”, „20th Century Boy”, „Ride a White Swan”, „Truck on Tyke” sau „New York City”, pentru a numi doar cateva dintre piesele care au devenit cunoscute in intreaga lume. Paul Fenton (baterie) si Graham Oliver (chitara), alaturi de alti muzicieni talentati duc mai departe muzica formatiei, cucerind multimi de fani de pe toate continentele si influentand muzica unor artisti ca: Motley Crue, Cinderella, Guns N’Roses.
Membrii formatiei sunt nerabdatori sa ajunga din nou la Bucuresti pentru reintalnirea cu publicul roman si promit un concert exceptional, cel putin la fel de frumos ca cel din 2013.

Pentru acest eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
Categoria a II-a 60 lei – loc in fata scenei in picioare;
Categoria a I-a 90 lei – loc la masa;
Meet and greet – 250 lei - intalnire cu membrii formatiei, poza si afisul concertului semnat.

Biletele sunt disponibile in retelele http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.

Parteneri media:

http://www.infomusic.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.concerte-azi.ro // http://www.goingout.ro // http://www.iqool.ro // http://www.roportal.ro

Organizator: Kompas Events

Mai multe informatii despre evenimentele organizate de Kompas Events puteti gasi pe:

http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top