Noutăți și comunicate

T-Rex in Hard Rock Cafe – 29 martie 2012

29 Martie 2012
T-Rex in Hard Rock Cafe – 29 martie 2012

Joi, 29 martie 2012, legendara trupa de glam T-Rex va concerta la Bucuresti, in Hard Rock Cafe. Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nights @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic in fata publicului nume ce au facut istorie pe scena de profil. 

La inceputul anilor 70 T-Rex a luat fiinta la initiativa chitaristului si vocalului Marc Bolan. Trupa si-a gasit identitatea in zona glam rock, segment pe care a cunoscut succesul si afirmarea la nivel mondial, cu hituri precum: "Ride a White Swan", "Hot Love", "Jeepster", "Get it On", "20th Century Boy", "Children of the Revolution", "Telegram Sam", "Metal Guru".

In prezent, T-Rex are o activitate concertistica bogata si aduce in fata publicului melodiile din perioada de aur a grupului, in cadrul unor concerte, ce transpun spectatorii direct in miezul anilor 70.

Biletele se pun in vanzare pe 22 noiembrie si vor fi disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online  o pot face de pe http://www.biletoo.ro, si http://www.blt.ro 

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
- Categoria VIP "" 400 Ron (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD cu autograf)
- Categoria I "" 120 Ron (loc la mese )
- Categoria II "" 70 Ron  (in picioare)
T-Rex in Hard Rock Cafe – 29 martie 2012 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.