Noutăți și comunicate

Syn Ze Sase Tri - concert si lansare CD 'Zaul mos' la Cluj

15 septembrie 2017
Syn Ze Sase Tri - concert si lansare CD 'Zaul mos' la Cluj
SYN ZE ȘASE TRI intr-un concert special la Mike's Pub! Formatia revine dupa jumatate de an la Cluj, de aceasta data cu o misiune speciala: lansarea celui de-al patrulea album, "Zaul mos"!

Materialul este produs de casa italiana de discuri Code666 Records, iar publicul clujean va avea onoarea sa il asculte live, dar si sa-l achizitioneze chiar in ziua lansarii (CDul va fi lansat in format digipack, cu o piesa bonus).

Considerat cel mai complex album Syn Ze Sase Tri de pana acum, "Zaul mos" a fost inregistrat cu o armata de muzicieni, din toate genurile muzicale: Andy Ghost (Altar), Dudu Isabel (Seven), Nicu Covaci, Cristi Gram si Costin Adam (Phoenix), Kempes, Constantin Lapusneanu (God), Andy Ionescu (Taine), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian "Geagea" Marias, Titi Dragomir.

Albumul a fost inregistrat la studioul Sound Creation din Timisoara, mixat si masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizata de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

In deschidere: PaddingMoth.
Pret bilet: 20 lei (de vanzare numai la intrare, in seara concertului)

Detalii trupe:
http://www.synzesasetri.ro
https://www.facebook.com/paddingmoth/
https://web.facebook.com/events/1697600250549447


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top