Noutăți și comunicate

Surpriza de la Helloween chiar intr-o zi de vineri,13

14 octombrie 2017
Surpriza de la Helloween chiar intr-o zi de vineri,13
Băieții de la Helloween s-au decis să facă așteptarea până la concertul de pe 15 decembrie 2017 puțin mai ușoară și au lansat vineri, 13 octombrie 2017, o piesă nou-nouță dedicată turneului.
Legendara formație germană va străbate tot globul cu un turneu de reuniune dorit de foarte mult timp. Pentru prima dată, Michael Kiske, Andi Deris, Kai Hansen, Michael Weikath, Sascha Gerstnerl, Daniel Löble și Markus Grosskopf vor urca împreună pe aceeași scenă, iar înaintea startului turneului, au și compus împreună o piesă pe care o dăruiescfanilor.

“Nouă piesă, este fix despre spiritul și despre visul pe care cu greu credeam că ni-l vom împlini vreodată”, a declarat formația.

Noua piesă poate fi descărcată gratuit de pe site-ul oficial, http://www.helloween.org
Concertul de pe 15 decembrie de la Romexpo face parte dintr-un turneu extins care cuprinde țări de pe 4 continente, o parte dintre show-uri fiind deja sold out.
Formația se așteaptă să întâlnească mai bine de 100.000 de fani din întreaga lume în perioada următoare.

https://www.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E

Pentru fanii din România este o șansă unică de a-i vedea în această formulă în concert, ținând cont de anunțul trupei conform căruia nu întrevăd în cariera lor un alt turneu de proporții similare.

Biletele sunt disponibile online exclusiv în rețeaua Bilete.ro și în format fizic în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, începând cu 10.04.2017 și au următoarele prețuri:
- 150 RON – Normal Circle
- 250 RON - Golden Circle (doar 300 de bilete)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top