Noutăți și comunicate

Subtitrarea la romani - noul videoclip Taxi exclusiv online

27 iulie 2013
Subtitrarea la romani - noul videoclip Taxi exclusiv online
Trupa Taxi si-a lansat noul videoclip exclusiv online, pe conturile de Youtube - https://www.youtube.com/user/trupaTAXI si Facebook - https://www.facebook.com/trupaTAXI. La mai putin de 24 de ore de la lansare, Youtube contorizeaza peste 50 000 de vizitatori, peste 2500 de aprecieri si sute de comentarii. Pe Facebook videoclipul a fost deja distribuit de cateva mii de ori.

"Subtitrarea la romani" este o colaborare Taxi - Irina Margareta Nistor. Criticul de film apare in binecunoscuta ipostaza de traducator al filmelor vorbite in limba engleza. Trupa Taxi apare in componenta completa: Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Darius Neagu, Kerezsi Csongor. La realizarea videoclipului au participat si actrita Irina Teodorescu, omul de afaceri irlandez Peter Hurley, muzicianul britanic Matt Highley.

Echipa de filmare este formata din: actrita Iulia Lumanare aflata la debutul regizoral, directorul de imagine Liviu Pojoni Jr., impreuna cu staff-ul sau, inginerul de sunet Cristian Tarnovetchi. Trupa Taxi multumeste UNATC, domnului Adrian Titieni in mod special, pentru sprijinul acordat.

Noul videoclip marca Taxi poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?v=lnUxQU9j9DA

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top