Noutăți și comunicate

Stonelight anunta primele concerte pe anul 2017

24 februarie 2017
Stonelight anunta primele concerte pe anul 2017
Dupa un 2016 in care si-au lansat cu succes primul album din cariera si au sustinut o serie de concerte prin tara printre care 2 alaturi de trupa tunisiana Myrath, trupa bucuresteana Stonelight (heavy metal melodic) revine pe scena cu doua concerte de la care nu trebuie sa lipsiti!

Vineri, 24 februarie 2017, Stonelight repeta prima experienta a unui acustic set, tot in Club Voltage - in cadrul “Stonelight – Acustic for Ladies ”, insa de data asta va fi o seara cu un playlist dedicat doamnelor si domnisoarelor, care va consta atat in variantele acustice pentru cateva piese de pe albumul de debut, dar si coveruri neasteptate!

Surpriza serii o vor constitui cateva voci puternice de pe scena rock-metal care vor urca pe scena alaturi de Stonelight!

https://www.facebook.com/events/1874286232841793/



Pe 4 martie 2017, Stonelight are placerea sa se alature unei seri speciale de voci feminine in cadrul editiei a 3-a a Psychosounds Metal Ladies Night, in Club Fabrica !!!

Fiind o seara dedicata exclusiv atat doamnelor din public, cat si a prezentelor de sex frumos din trupele de metal, printre cei care vor urca pe scena se vor numara trupele autohtone Etheric, Adastia, dar si Nightquest (tribute Nightwish, Ungaria)!

Stonelight promite un show de exceptie, cu multa energie, in stilul caracteristic si cateva surprize pe care le vor anunta in seara respectiva!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top