Noutăți și comunicate

Stay Metal Forever prezinta Theatres Des Vampires live in Bucuresti

19 martie 2011
Stay Metal Forever prezinta Theatres Des Vampires live in Bucuresti
Sambata, 19 martie 2011, Stay Metal Forever! va invita in Wings Club unde ii veti vedea, pentru prima oara in Romania, pe cei cinci vampiri autentici cu sange latin, respectiv renumitii italieni de la Theatres des Vampires.

Pretul unui bilet este de 35 lei incepand cu 1 februarie (inclusiv in seara concertului, la intrarea in club). Accesul publicului se va face incepand cu ora 18:00. Concertul incepe la ore 19:00.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, Bucuresti.

Show-ul ce va avea loc in Wings Club din Bucuresti, este prilejuit de lansarea noului album intitulat "Moonlight Waltz", album ce imbina cu succes elemente de gothic metal cu opera, black metal, death metal, industrial si nu numai.

Contesa Sonia Scarlet va fi si de aceasta data vocea feminina ce va da viata unui alt capitol, din "cronicile vampirilor", ducandu-si mai departe renumele de "amanta a cosmarurilor tale".

Pentru ca seara sa fie completa, incepand cu ora 19.00, pe scena vor urca si urmatorii invitati ce vin sa depene povesti din "lumea tenebrelor": Tiarra, Inopia si Fortress of Faith.

Dupa concert urmeaza rockoteca pana in zori.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top