Noutăți și comunicate

Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai Industriei Muzicale romanesti

15 aprilie 2013
Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai Industriei Muzicale romanesti
Luni, 15 aprilie 2013, Star Management premiază unii dintre cei mai importanți oameni ai Industriei Muzicale românești în cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național din București. "On Air Music Awards" reunește artiști și oameni care fac posibilă apariția acestora în fața publicului, fiind primul eveniment de acest tip din România.

Inițiativa Star Management pornește din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnate personalități ale scenei muzicale românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țară și în străinătate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce împreună pe covorul roșu artiști, producători, regizori, tehnicieni și alți reprezentanți de seamă pentru Industria muzicală românească. Evenimentul va începe la orele 1900 odată cu apariția primilor invitați pe covorul roșu, iar Gala propriu-zisă va demara la 2030 și îi va premia pe cei mai buni și reprezentativi oameni din showbiz, aleși dintre cei aproximativ 70 de nominalizați. Peste 1000 de invitați vor asista la un show impresionant incluzând, pe lângă premierea propriu-zisă, momente live ce se vor desfășura într-un decor spectaculos, completand un show care se dorește a fi o celebrare a muzicii românești. Dress-code-ul acestei Gale va fi black tie, în spiritul premium al acestui eveniment.

"Prin inițiativele sale, Star Management își dorește să susțină, să promoveze și chiar să formeze profesioniști în industria muzicală românească. De la bun început ne-am propus să punem accent pe calitate și nu pe cantitate. ON AIR MUSIC AWARDS vine ca un răspuns firesc la transformările care se produc în showbiz-ul autohton, la faptul că publicul cere și apreciază muzica live, la faptul că artiștii, producătorii și impresarii caută calitatea. Showbiz-ul românesc se îndreaptă spre maturitate. Componenta "show" se face simțită în concertele artiștilor mainstream, devenind o preocupare. Posturile de radio rulează piesele artiștilor cu cele mai multe concerte, lucrurile se mișcă spre crearea unei industrii autentice. În acest context, ON AIR MUSIC AWARDS devine o necesitate și un răspuns. Premiile acordate profesioniștilor din industria muzicală românească, de pe scenă și din spatele acesteia, reprezintă o celebrare a muzicii românești, de care sperăm să se bucure, atât artiștii, cât și publicul."a declarat Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM si Managing Partner al Star Management.



Gala ON AIR MUSIC AWARDS este cu adevărat semnificativă pentru Industria Muzicală românească, întrucât pune în lumină cei mai importanți ambasadori ai acesteia și recunoaște meritul tuturor reprezentanților antrenați în promovarea valorilor și calității muzicii românești. Susținerea, reliefată de premierea profesioniștilor din acest domeniu, are ca scop atragerea și încurajarea noilor talente, în vederea consolidării imaginii muzicii românești. Premiile acordate vor reflecta în totalitate opinia profesioniștilor de cel mai înalt rang din industria muzicală care vor alcătui juriul acestei Gale.

ON AIR MUSIC AWARDS este un eveniment organizat de Star Management. Partenerii media ai Galei sunt KANAL D, EUROPA FM, STORY, RING, ÅžAPTE SERI, COCOR MEDIACHANNEL, iConcert, InfoMusic, OrasulM.eu. PR partner este GALA MANAGEMENT&PR.

Star Management este o companie înființată în anul 2004 de Anca Lupeș și Zoli Toth. În cei 9 ani de existență, compania a lansat primul site de booking online din Romania (ImpresarOnline), primul concurs privat de compoziție din Romania (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici și Organizatori de Spectacole, a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internaționale din România (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns'N'Roses, prima ediție Rock The City etc) și s-a ocupat de managementul și promovarea unor nume din prima liga a artistilor romani precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Începând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociatia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovarii turismului în România - "Pro Istoria Fest".

Zoli Toth este absolvent al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca, membru fondator al grupului SISTEM și cunoscut activist ecologist, ambasador al unor importante mișcări eco sau caritabile, cum ar fi Earth Hour sau Nelson Mandela 466-64 Bangles România.

Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentați profesioniști ai industriei muzicale din România, primul absolvent român al unui curs Music Business Master Certificate acordat de prestigioasa Berklee College of Music din Boston, SUA și trainer pentru cursurile de Impresar Artistic și Organizator de Spectacole derulate de Star Management. Experiența sa de organizator de spectacole începe cu ROckmania Festival (1995), Michael Jackson (1996) si Galele Tele7abc (1995-1997).

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top