Noutăți și comunicate

Spore Lord lanseaza albumul de debut - In the Beginning

1 septembrie 2016
Spore Lord lanseaza albumul de debut - In the Beginning
Spore Lord își fac apariția cu albumul de debut In the Beginning. Cele 8 piese psihedelice de doom metal sunt caracterizate de riff-urile și groove-urile gigantice ale anilor '70.

Trupa a declarat despre album: „Suntem foarte entuziasmați ca toată lumea să asculte acest album. Are câte un pic din fiecare, dar toate heavy și zgomotoase.”

In the Beginning va fi lansat pe 2 decembrie 2016.

(2) Spore_Lord_lanseaza_albumul_de_eCXdHe5M.jpg
Spore Lord e copilul bastard al unei bestii supernaturale desprinsă din muzica Black Sabbath. S-a născut și a crescut în riff-uri acide și focuri declanșate de fuzz. Puterea ei constă în modul prin care își împletește asculătorii într-o tapiserie de vise alimentate cu fungus. E ușor să te pierzi prin scobiturile discurilor sale. Sunetele sunt închegate cu îndemânare, translatându-se la fiecare respirație peste peisaje tot mai mari și mai luminoase. Lasă în urmă o dâră noroioasă ce miroase sufocant a mlaștină. În persoană, reprezentațiile sale creează fire de vibrații inter-dimensionale ce îmbracă și hrănesc vagabonzi audiofili, asurzindu-i până la supunere cu turnuri de amplificare ce strivesc timpanele. Îi nutrește pe acești hoți inspirați de muzica doom. Apoi îi adulmecă într-o falsă senzație de siguranță cu armonii enigmatice, chiar înainte de a îi măcina într-o mașinărie voluminoasă și de a-i îngropa într-o mlaștină medievală mentru a crește în spori ce îți lasă gura apă.

Din acești spori mistici a fost creat albumul de debut, sub supervizarea infamului producător Matt Washburn de la Ledbelly Sound Studios (Mastodon, Artemis Pyledriver). LP-ul va spulbera undele sonore și va încălzi oasele în decembrie 2016.

Spore Lord este format din:

Cam Barnes - tobe

Dan Giampietro - bas

Matt Irvin - chitară


Evenimente recomandate

Top